Chile

Midt i forrige århundrede begyndte man at importere druesorter fra Frankrig. Varmt klima, men med en kølig brise fra henholdsvis Stillehavet og Andesbjergene  passede perfekt til Cabernet, Merlot, Malbec og Chardonnay. Siden den tid har franske druer været dominerende i de chilenske vine.
For mere end 20 år siden blev den norske skibsredder Dan Odfjell forelsket i et lille stykke af den berømte Maipo Valley i Chile. Hans evne til at gøre fund blev senere bekræftet, da området lå i et område, hvor microklimaet var optimalt for dyrkning af fremragende rødvine. Dette var begyndelsen til, hvad man i dag kender under navnet: ”Odfjell Vineyards”.
Gennem langvarige forhandlinger er det lykkedes os at blive den første importører af disse fremragende vine til Danmark.

 
6 stjerner i Jyske Vestkysten
Jyske Vestkysten skrev:
"Sådan! Beviset på, at en chilensk vin sagtens kan bevare sit lokale præg med masser af smæk på, uden at det behøver at kamme over i kvalmende sødme og frugt i overflod. Vinen er proppet med modne bær i retning af brombær, man har samtidig et svirp af garvesyre, som giver en fornem balance. Og lur mig, om man ikke kan fornemme en lille smule mandel.
Meget flot vin."
Se mere - Bestil her
Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier
Indkøbskurv
0 varer i kurven
DKK 0,00
Fragt
Fast pris DKK 100.- for køb mindre end 2000.-

Ved køb for mere end DKK 2000.- sender vi fragtfrit i hele Danmark.

Husk - det er også muligt at bestille til afhentning i vores butik i Kolding.
Sallings Vinforsyning   |   Søndergade 26   |   6000 Kolding   |   75505590   |   salling@sallingvin.dk