Gewurztraminer 2018 Albert Mann

Gewurztraminer 2018  Albert Mann
Biodynamisk og økologisk produceret.

Blød krydret vin med stor styrke.

Meget fyldig i forhold til mange andre producenters produkter i området. Velegnet som aperitif, eksotiske retter,  oste eller til dessert.

Det perfekte match næste gang menuen står på thai mad.

Gewurztraminer er Maurices egen yndlingsvin. Domaine Albert Mann, som er beliggende i Wettolsheim i den sydlige del af Alsace, er et af mest estimerede domainer i hele området. Det drives af brødrene Jacky og Maurice Barthelmé, hvor Maurice ( billedet ) er svigersøn til Albert Mann, som afgik ved døden i midten af 90´erne. Man råder over ca. 19 hektar, som er fordelt på mere end 80 små parceller i en radius på 15 km fra Wettolsheim. De 5 hektar har Grand Crû status  bl. a. på markerne Schlossberg, Furstentum og Steingrubler.

Produktionen er biodynamisk og alt er håndarbejde, ligesom heste med plov stadig anvendes i markarbejdet, hvor det er muligt. Hele produktionen er deres egen. Der opkøbes ikke druer fra andre producenter, som det er tilfældet med mange andre kendte vinhuse.
Domaine Albert Mann er de senere år konstant vurderet  mellem de fem bedste producenter, hvilket ikke siger så lidt, når der er registreret mere end 6400 af slagsen. Med andre ord, det er ikke et helt almindeligt alsaceprodukt.

Domainet er som de første i Alsace gået over til at tappe deres vin fra årgang 2004 på flasker med skruelåg. Dette skyldes ikke mindst et stort ønske fra de franske gourmetrestauranter og det amerikanske marked.

Indkøbskurv
0 varer i kurven
0,00
Fragt
Fast pris DKK 100.- for køb mindre end 2000.-

Ved køb for mere end DKK 2000.- sender vi fragtfrit i hele Danmark.

Husk - det er også muligt at bestille til afhentning i vores butik i Kolding.
Sallings Vinforsyning   |   Søndergade 26   |   6000 Kolding   |   75505590   |   salling@sallingvin.dk