Handelsbetingelserne

PRISER:
Alle priser er incl. 25% moms og i danske kroner, hvis intet andet nævnes. Priserne er kun gældende inden for Danmarks grænser, dog excl. Færøerne og Grønland. Der tages forbehold for trykfejl, afgifts- og valutaændringer.

BETALING:
Sallingvin.dk modtager betaling med Dankort, Visa, Visa Electron og MasterCard. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Sallingvin.dk krypter alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL ( Secure Socket Layer ) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan afkode dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

LEVERING:
Sallingvin.dk leverer typisk indenfor 2-6 hverdage. Der tages forbehold for udsolgte varer  

REKLAMATIONSRET:
Som kunde har du mulighed for at reklamere over en vare, der havde fejl eller mangler, da du modtog den.

EVT.  VARERETURNERING:
Varereturnering skal ske til adressen:

Sallings Vinforsyning
Søndergade 26
Postboks 479
6000 Kolding

CVR: 12027974

Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav.
Er der tale om en reklamation, så medsend fyldestgørende informationer med pakken for at fremme ekspeditionen. Vedlæg kopi af faktura/Ordrebekræftelse.
Vi anbefaler, at du benytter Post Danmark, når varen sendes retur samt at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i Post Danmark´s system, og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til Sallingvin.dk
Indkøbskurv
0 varer i kurven
0,00
Sallings Vinforsyning   |   Søndergade 26   |   6000 Kolding   |   75505590   |   salling@sallingvin.dk