Forside
Tilbud
Nyheder
Nyhedsbrev
Handelsbetingelser
Profil
Kontakt
Vindistrikter
Rødvine
Hvidvine
Rosévine
Moussserende vine
Frankrig
Italien
Champagne
Cognac
Magnum flasker
Smagekasser
Biodynamiske og økologiske vine
Moussserende vine
Vine, der er fremstillet på Champagnemetoden, skiller sig ud fra andre mousserende vine. Fra den stille vin tappes, til proppen springer, har vinen ikke været ude af flasken. Sådanne vine betegnes "Méthode champenoise". Når vinen hen på foråret er holdt op med at gære, bliver der tilsat endnu lidt sukker. Vinen bliver tappet på tykke flasker, og en ny gæring påbegyndes inde i flasken. Herefter anbringes flaskerne i særlige skrå flaskeholdere, de såkaldte "pupitres" med flaskehalsen nedad. Hver dag drejes flaskerne en kvart omgang, indtil de står i lodret stilling. Herved er det naturlige affald fra sidste gæring langsomt gledet ned ad flaskesiden for at lejre sig nær flaskens kapsel. Dette bundfald fjernes til sidst ved, at flaskehalsen stikkes ned i en frysevæske, der samler urenhederne i en lille isprop. Inden flasken tilproppes efterfyldes den med en "dosage", der bestemmer vinens sødme i brut, ekstra dry, sec og demi-sec.
Forrige side
1
2
Næste side
Prosecco di Valdobbiadene, Vigna Dogarina
Produceret på 100% Prosecco.
Prosecco Dogarina Millesimato Extra dry, Vigna Dogarina
Vigna Dogarina Prosecco Ekstra Dry har masser af dejlige bobler og flotte frugtnuancer. Typiske kendetegn for en god Prosecco.
Særdeles velegnet som aperitif eller til friske desserter.
Ca’di Pietra, Melrose, Pinot Rose, Vigna Dogarina
Produceret på et mix af Carmenére, Merlot, Cabernet Sauvignon, Raboso og Pinot Nero.
Frugtig, fyldig mousserende rosé, frisk smag af røde bær og samt let sødme i eftersmagen.
Nysias Cantine Salvatore
Produceret på 100% Falanghina som er kendt for blandt andet Campanien.
Falanghina druen produceret på de højt placerede stenrige jorde som Cantine Salvatore er placeret på, giver en tør og frugtigt mousserende vin, som er perfekt til aperitif, antipasti, mager fisk og alt godt fra havet.
Champagne Georges Vesselle. Blanc Brut ½ flaske
Grand Crû. ½ flaske.
90% Pinot Noir og 10% Chardonnay
Fremhævet i Guide Hachette 2007
Dejlig frisk og frugtig champagne, der både kan nydes som apperitif eller være ledsager til fisk eller fjerkræ
Crémant d´Alsace Albert Mann 2017
Biodynamisk og økologisk produceret.
Produceret på 60% Pinot Blanc og 40% Auxerrois.
Produceret efter klassisk Champagne metode (Methode Champonoise) og er et fornemt alternativ til Champagne.
Meget elegant med masser af frisk frugt og stor fylde.
Nyd den som aperitif, til skaldyr, laks, gedeoste eller tapas. Det er næsten kun fantasien, som sætter grænser.
Prosecco Treviso extra dry Magnum (1,5L) "Limited Gold Edition"
Seneste skud på stammen er denne nye flotte "Limited Gold Edition" i magnum. Proseccoen har en flot mineralistisk stil samt bløde elegante toner der er kendetegnet fra Dogarinas mousserende vine. Alle de bedste karakteristika fra Prosseco er til stede i denne "Limited Gold Edition".
Masser af frugt og en let sødme, der gør denne version perfekt som aperitif eller til kransekagen kl 24.00.
Champagne Georges Vesselle Rosé Brut
Grand Crû.
1. plads ved Vinalies Nationales
Guld ved AWC Vienna Internaltional Wine Challenge
Super rosé champagne med en flotte frugt toner. Passer perfekt til apertif eller dessert.
Fremhævet i BT som et super køb!
Forrige side
1
2
Næste side
Indkøbskurv
0 varer i kurven
0,00
>> Til kurven
Fragt
Fast pris DKK 100.- for køb mindre end 2000.-
Ved køb for mere end DKK 2000.- sender vi fragtfrit i hele Danmark.
Husk - det er også muligt at bestille til afhentning i vores butik i Kolding.
Sallings Vinforsyning | Søndergade 26 | 6000 Kolding | 75505590 |
salling@sallingvin.dk