Moussserende vine

Vine, der er fremstillet på Champagnemetoden, skiller sig ud fra andre mousserende vine. Fra den stille vin tappes, til proppen springer, har vinen ikke været ude af flasken. Sådanne vine betegnes "Méthode champenoise". Når vinen hen på foråret er holdt op med at gære, bliver der tilsat endnu lidt sukker. Vinen bliver tappet på tykke flasker, og en ny gæring påbegyndes inde i flasken. Herefter anbringes flaskerne i særlige skrå flaskeholdere, de såkaldte "pupitres" med flaskehalsen nedad. Hver dag drejes flaskerne en kvart omgang, indtil de står i lodret stilling. Herved er det naturlige affald fra sidste gæring langsomt gledet ned ad flaskesiden for at lejre sig nær flaskens kapsel. Dette bundfald fjernes til sidst ved, at flaskehalsen stikkes ned i en frysevæske, der samler urenhederne i en lille isprop. Inden flasken tilproppes efterfyldes den med en "dosage", der bestemmer vinens sødme i brut, ekstra dry, sec og demi-sec.
 
Prosecco Treviso extra dry Magnum (1,5L) "Limited Gold Edition"
Prosecco Treviso extra dry Magnum (1,5L) "Limited Gold Edition"
Champagne Georges Vesselle Rosé Brut
Champagne Georges Vesselle Rosé Brut
Brut Nature Millésimé 2011 Grand Cru Georges Vesselle
Brut Nature Millésimé  2011 Grand Cru Georges Vesselle
Champagne Georges Vesselle Brut Grand Crû 2006
Champagne Georges Vesselle Brut Grand Crû 2006
Extra Brut Blanc de Blancs - Grand Cru
Extra Brut Blanc de Blancs - Grand Cru
Extra Brut Blanc de Noirs - Grand Cru
Extra Brut Blanc de Noirs - Grand Cru
Champagne Georges Vesselle Brut Grand Crû Magnum
Champagne Georges Vesselle  Brut  Grand Crû Magnum
Champagne George Vesselle Cuveé Juline
Champagne George Vesselle Cuveé Juline
Indkøbskurv
0 varer i kurven
DKK 0,00
Fragt
Fast pris DKK 100.- for køb mindre end 2000.-

Ved køb for mere end DKK 2000.- sender vi fragtfrit i hele Danmark.

Husk - det er også muligt at bestille til afhentning i vores butik i Kolding.
Sallings Vinforsyning   |   Søndergade 26   |   6000 Kolding   |   75505590   |   salling@sallingvin.dk