Moussserende vine

Vine, der er fremstillet på Champagnemetoden, skiller sig ud fra andre mousserende vine. Fra den stille vin tappes, til proppen springer, har vinen ikke været ude af flasken. Sådanne vine betegnes "Méthode champenoise". Når vinen hen på foråret er holdt op med at gære, bliver der tilsat endnu lidt sukker. Vinen bliver tappet på tykke flasker, og en ny gæring påbegyndes inde i flasken. Herefter anbringes flaskerne i særlige skrå flaskeholdere, de såkaldte "pupitres" med flaskehalsen nedad. Hver dag drejes flaskerne en kvart omgang, indtil de står i lodret stilling. Herved er det naturlige affald fra sidste gæring langsomt gledet ned ad flaskesiden for at lejre sig nær flaskens kapsel. Dette bundfald fjernes til sidst ved, at flaskehalsen stikkes ned i en frysevæske, der samler urenhederne i en lille isprop. Inden flasken tilproppes efterfyldes den med en "dosage", der bestemmer vinens sødme i brut, ekstra dry, sec og demi-sec.
 
Forrige side123Næste side
Champagne George Vessels Collection Millésimes 2002 - Grand Cru
Champagne George Vessels Collection Millésimes 2002 - Grand Cru
Champagne Cuvée Hélènaïs - Grand Cru
Champagne Cuvée Hélènaïs - Grand Cru
Forrige side123Næste side
Indkøbskurv
0 varer i kurven
DKK 0,00
Fragt
Fast pris DKK 100.- for køb mindre end 2000.-

Ved køb for mere end DKK 2000.- sender vi fragtfrit i hele Danmark.

Husk - det er også muligt at bestille til afhentning i vores butik i Kolding.
Sallings Vinforsyning   |   Søndergade 26   |   6000 Kolding   |   75505590   |   salling@sallingvin.dk