Riesling Schlossberg 2016 Albert Mann

Riesling Schlossberg 2016  Albert Mann
Riesling Schlossberg 2016  Albert Mann
Riesling Schlossberg 2016  Albert Mann
Riesling Schlossberg 2016  Albert Mann
Biodynamisk og økologisk produceret.

Grand Cru Schlossberg er beliggende lige nord for byen Kayersberg og er den største Grand Cru mark i Alsace. Den meget granitholdige undergrund er særdeles velegnet til dyrkning af Riesling. Man kan spore vindyrkning på marken tilbage til det 15. århundrede, og marken blev naturligvis klassificeret i 1975.

Masser af frugt og citrus. Dyb, intens og masser af power og mineralitet med en meget lange finish.

Vinen er særdeles velegnet til fisk og andre forretter.

Super kvalitet der fremhæves i alverdens vinmagasiner. Har senest blevet kåret til Decanter Trophies winner: Bedste Riesling ud af 10983 smagte vine.

Decanter skriver: Pure juicy grapefruit, citrus and some grassy, vegetal tones. Deep, intense and searching with plenty of drive and minerality on the very long finish.

5 stjerner i BT og kåret til ugens topvin.

5 ud af 6 stjerner i Gastro

Domaine Albert Mann, som er beliggende i Wettolsheim i den sydlige del af Alsace, er et af mest estimerede domainer i hele området. Det drives af brødrene Jacky og Maurice Barthelmé, hvor Maurice ( billedet ) er svigersøn til Albert Mann, som afgik ved døden i midten af 90´erne. Man råder over ca. 19 hektar, som er fordelt på mere end 80 små parceller i en radius på 15 km fra Wettolsheim. De 5 hektar har Grand Crû status  bl. a. på markerne Schlossberg, Furstentum og Steingrubler.

Produktionen er biodynamisk og alt er håndarbejde, ligesom heste med plov stadig anvendes i markarbejdet, hvor det er muligt. Hele produktionen er deres egen. Der opkøbes ikke druer fra andre producenter, som det er tilfældet med mange andre kendte vinhuse.
Domaine Albert Mann er de senere år konstant vurderet  mellem de fem bedste producenter, hvilket ikke siger så lidt, når der er registreret mere end 6400 af slagsen.Med andre ord, det er ikke et helt almindeligt alsaceprodukt.
DKK 434,00
Antal
Indkøbskurv
0 varer i kurven
DKK 0,00
Fragt
Fast pris DKK 100.- for køb mindre end 2000.-

Ved køb for mere end DKK 2000.- sender vi fragtfrit i hele Danmark.

Husk - det er også muligt at bestille til afhentning i vores butik i Kolding.
Sallings Vinforsyning   |   Søndergade 26   |   6000 Kolding   |   75505590   |   salling@sallingvin.dk