Nysias Cantine Salvatore

Produceret på 100% Falanghina som er kendt for blandt andet Campanien.  

Falanghina druen produceret på de højt placerede stenrige jorde som Cantine Salvatore er placeret på, giver en tør og frugtigt mousserende vin, som er perfekt til aperitif, antipasti, mager fisk og alt godt fra havet.

Cantine Salvatore ligger i de frodige bakker i Molise-regionen mere specifikt i den lille by Ururi. Vinhuset er i dag drevet af Pasquale Salvatore, der har overtaget produktionen fra sin Donato og anvender de erfaringer som hans far og forfædre har haft med markerne. Markerne består af omkring 15 hektar vin samt en række olivenlunde og plantager.

Vinmarkerne ligger ca. 300 meter over havets overflade, med meget velstrukturerede og let stenrige jordarter og med det for vinproduktions meget gunstige middelhavsklima, der er kendetegnet for området Molise.

Midt i de smukke gamle olivenlunde, er Salvatores vingård placeret. Vingården gør i dag brug af de mest moderne og effektive vinfremstillings teknologier, der gør det muligt at bevare og fastholde den naturlige meget høje kvalitet af druer som produceres i området.

Indkøbskurv
0 varer i kurven
0,00
Sallings Vinforsyning   |   Søndergade 26   |   6000 Kolding   |   75505590   |   salling@sallingvin.dk