Rutilia Cantine SalvatoreProduceret på den lokale drue Tintilia, der kun bliver produceret af 6 vin huse i Molise regionen. Druen blev opdaget igen for få år tilbage og har de seneste år opnået stor hype, men grundet den lille produktion ikke primært er solgt på det italienske hjemmemarked.
Tintilia-druen giver en kraftig vin, der med det perfekte syditalienske klima, de højt beliggende stenrige marker giver en kraftig og valbalanceret vin, hvor der opnåes en høj kvalitet for pengene.

Er godt match til de store klassiske italienske kødretter eller grillet kød.

Cantine Salvatore ligger i de frodige bakker i Molise-regionen mere specifikt i den lille by Ururi. Vinhuset er i dag drevet af Pasquale Salvatore, der har overtaget produktionen fra sin Donato og anvender de erfaringer som hans far og forfædre har haft med markerne. Markerne består af omkring 15 hektar vin samt en række olivenlunde og plantager.

Vinmarkerne ligger ca. 300 meter over havets overflade, med meget velstrukturerede og let stenrige jordarter og med det for vinproduktions meget gunstige middelhavsklima, der er kendetegnet for området Molise.

Midt i de smukke gamle olivenlunde, er Salvatores vingård placeret. Vingården gør i dag brug af de mest moderne og effektive vinfremstillings teknologier, der gør det muligt at bevare og fastholde den naturlige meget høje kvalitet af druer som produceres i området.

Indkøbskurv
0 varer i kurven
0,00
Sallings Vinforsyning   |   Søndergade 26   |   6000 Kolding   |   75505590   |   salling@sallingvin.dk